Blogi: Parempien liikkumiskokemusten avulla enemmän liikettä (yrittäjän) arkeen

Parempien liikkumiskokemusten avulla enemmän liikettä (yrittäjän) arkeen

Arto Tiihonen

”Etkö saa itseäsi liikkumaan, vaikka periaatteessa haluaisit ja tiedät sen terveydellesi ja hyvinvoinnillesi tärkeäksi? Oletko ajatellut, että syy voisi olla liikuntakokemuksissasi? Niissä, jotka olet kokenut, mutta myös niissä, joita et ole tullut kokeilleeksikaan.”

Näin kirjoitin yrittäjille, mutta teksti lienee yleispätevää. Tämän tekstin lukemalla voit tehdä itsearvioinnin omista liikkumiskokemuksistasi. Näitä samoja itsearviointeja käytämme Vantaan kaupungin hyvinvointimentorointihankkeessakin.

”Aiempien liikkumiskokemustemme tunnistaminen on hyvä alku liikkumisen lisäämiselle. Kun tiedämme, minkälaisia liikkumiskokemuksia olemme saaneet niin, ymmärrämme miksi liikumme niin kuin liikumme. Ymmärrämme ehkä senkin, miksi emme liiku.”

Teepä siis pieni itsearviointi ja lähde sitten liikkumaan!

Tiihonen A. 2018. Parempien liikkumiskokemusten avulla enemmän liikettä yrittäjän arkeen (https://www.yrittajat.fi/helsingin-yrittajat/hymy/a/blogit/parempien-liikkumiskokemusten-avulla-enemman-liiketta-yrittajan-arkeen). Blogi sivulla (www.yrittajat.fi/helsingin-yrittajat/), 2.11.2018.