Näitäkin palveluita löytyy

Tiesitkö näistä kaupungin mahdollisuuksista?

Lojuuko kävelyreitilläsi hylätty romuauto vai onko käyttämäsi pyörätie säännöllisesti tukittuna? Tarvitsetko lainopillisia neuvoja perintöasioissa? Ovatko verkkotaitosi jääneet viime vuosituhannelle? Apua on saatavilla!

Väärinpysäköidyn ajoneuvon valvontapyyntö

Lojuuko kävelyreitilläsi hylätty romuauto vai onko pyörätie säännöllisesti tukittuna? Voit tehdä Vantaan kaupungin pysäköinninvalvonnalle valvontapyynnön, jotta ajoneuvot pysäköidään jatkossa asianmukaisesti.

Siirry lomakkeeseen!

Verkkoasioinnin tuki

Tarvitsetko apua tietokoneen käytössä tai tuntuuko Internet pelottavalta paikalta? Atk:n ihmeellisessä maailmassa selviämiseen saat apua esimerkiksi Vantaa Infoista sekä tukeen erikoistuneilta järjestöiltä. Kannattaa tarkistaa myös kansalaisopiston tarjonta atk-kursseista, ne ovat opettavaisia ja hauskoja. Esimerkiksi Mutkattomasti mobiilissa -kurssi on kestosuosikki.

Tutustu auttajiin!

Oikeusapu

Välillä saattaa joutua tilanteeseen, jossa lainopilliset neuvot ovat kultaakin arvokkaampia. Näissä tilanteissa auttaa Oikeusaputoimisto. Oikeusapu tarkoittaa sitä, että kansalainen voi saada itselleen oikeudellisen asian hoitamista varten avustajan kokonaan tai osittain valtion varoilla. Oikeusapu kattaa kaikki oikeudelliset asiat.

Tutustu oikeusapuun!

Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonnan asiantuntijat auttavat sinua taloudellisen kokonaistilanteesi kartoittamisessa esimerkki joutuessasi ongelmiin pikavippien kanssa. Palveluun kuuluvat esimerkiksi talouden suunnittelu ja sovintoratkaisuehdotusten laatiminen. Neuvojat voivat olla myös mukana sovintoneuvotteluissa velkojien kanssa.

Saat apua velkajärjestelyn hakemiseen käräjäoikeudelta ja maksuohjelman sekä muiden edellytettyjen selvitysten ja asiakirjojen laatimiseen.

Tutustu talous- ja velkaneuvontaan!