Valitse mittarisi

Valitse mittarisi

Osa hyvinvointimentorointiin osallistuvista saa halutessaan aktiivisuusmittarin käyttöönsä. Voit valita haluamasi mittarin alla olevista vaihtoehdoista.

POLAR A370

Väsymätön treenikaverisi ja aktiivisen elämäntapasi innokas tukija. Se auttaa sinua treenaamaan juuri oikealla intensiteetillä ja muistuttaa sinua lähtemään liikkeelle, jos pysyt paikallasi liian pitkään.

Leave this field blank

POLAR M430

Sykkeenmittaus ranteesta, edistykselliset juoksuominaisuudet ja Polar-juoksuohjelma. Ulkona juostessa integroitu GPS mittaa tarkasti vauhtiasi, kulkemaasi matkaa, reittiä ja reitin korkeuseroja. Kun juokset sisällä, vauhtisi ja matkasi mitataan ranteesi liikkeistä.

Leave this field blank

POLAR M200

Seuraa aktiivisuuttasi Polar M200 -urheilukellolla. Tarkalla rannesykemittarilla varustettu vedenpitävä GPS-urheilukello on luotettava treenikumppani. Helppokäyttöinen, ranteesta sykkeen mittaava Polar M200 -GPS-urheilukello motivoi ja opastaa sinua askel askeleelta kohti tavoitettasi.

Leave this field blank

GARMIN VÍVOSMART 4

vívosmart 4 -aktiivisuusrannekkeella voit korostaa tyyliäsi samalla, kun parannat kuntoasi. Ohut uintiin sopiva puettava laite sisältää runsaasti kuntoilu- ja hyvinvointiominaisuuksia, jotka edistävät terveellistä ja aktiivista elämäntapaa.

Leave this field blank

GARMIN VÍVOSPORT

Tämä aktiivisuusranneke sisältää runsaasti motivoivia ominaisuuksia. Kompaktissa ja hillityssä vívosport-rannekkeessa on sisäänrakennettu GPS, jonka ansiosta voit seurata suorituksiasi tarkasti ulkona. Se sisältää kuntoilun seurantatyökaluja ja stressin seurannan vuorokauden ympäri.

Leave this field blank