Tervetuloa kokeilemaan hyvinvointisovellusta!

Pääset käyttämään Vantaan kaupungin kehittämää veloituksetonta kolmen kuukauden ohjelmaa hyvinvointitaitojesi kehittämiseksi.

Mistä on kyse?

Hyvinvointitaitojen oppiminen ja ymmärtäminen ovat edellytys kestävien elintapamuutosten saavuttamiseksi. Ohjelma on kolmen kuukauden kestoinen ja nyt kaikkien vapaassa käytössä mobiilisovelluksen kautta.

Hyvinvointiohjelma on modifioitu kehitteillä olevasta kaupungin elintapaohjausmallista käytettäväksi erityisesti vallitsevan poikkeustilan aikana.

Ohjelmasta voi olla apua esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

• Haet säännöllisyyttä ja parempaa elämänhallintaa
  • Tarvitset tukea elintapamuutoksessa
  • Haluat tietoa hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä
  • Kaipaat vinkkejä liikkumisen lisäämiseen
  • Tarvitset apua rauhoittumiseen ja keskittymiseen

Mitä ohjelma sisältää?

Ohjelma sisältää lähes päivittäisiä tehtäviä ja tietoiskuja, jotka auttavat sinua hyvinvointisi edistämisessä.

Ohjelmassa on muun muassa:

• pohdintaa hyvinvointisi tilasta
  • kyselyitä hyvinvoinnistasi
  • kevyitä liikunnallisia tehtäviä
  • mindfullnesstehtäviä
  • tietoiskuja hyvinvoinnista

Ladattuasi sovelluksen, saat saapuvista tehtävistä ilmoituksen puhelimeesi ja voit tehdä ne oman aikataulusi mukaan.

Kaipaatko inspiraatiota?

Ohjelmassa pääset hyödyntämään myös erillistä tukisivustoa, mistä löydät ohjeita ohjelmaan sekä erilaisia terveys- ja hyvinvointiaiheisia sisältöjä kuten:

• Videoklippejä
  • Podcasteja

Miten otat ohjelman käyttöön?

Luo tili Coach4pro-sovellukseen ja lataa sen jälkeen sovellus puhelimeesi. Aloita tilin luonti painamalla alapuolella olevaa painiketta.

Tarvitset käyttöönottoon puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Tietosuojakäytänteet

Kaikki ohjelmassa käsiteltävät tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät ainoastaan rajatut Vantaan kaupungin työntekijät. Tavallisimmissa tapauksissa henkilötietojasi voivat käsitellä erikseen nimetty liikunnanohjaaja sekä terveydenhuollon henkilöstö Maisa-sovellukseen täytettyjen tietojen osalta.

Henkilötietojasi käsitellään ohjelmassa hyödynnettävissä sovelluksissa ja niitä ei siirretä missään olosuhteissa niiden ulkopuolelle.  Pääset tutustumaan sovelluksen tietosuojakäytänteisiin tästä [Coach4Pro].

Tämän lisäksi hyvinvointiohjelman terveyskyselyillä kerättäviä terveystietoja käsitellään siihen tarkoitetussa järjestelmässä (Maisa/Apotti) ja niitä ei siirretä tai käsitellä sen ulkopuolella. Tututustu henkilö- ja terveystietojesi käsittelyyn Maisa-sovelluksen kyselyiden osalta Vantaan kaupungin potilastietojen informointiasiakirjan avulla.

Tykkään sovelluksesta tosi paljon. Se ei ole ollenkaan vaikea, vaikka olin etukäteen hyvin skeptinen.👍👍👍

Kaikkea tietoa ja tarvittavat välineet elämäntapamuutokseen on jo nyt käsillä. Kiitos mahdollisuudesta onnistua.